Üdvözöljük a

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mesterképzési referens munkakörre várja a kamara a jelentkezéseket

2018. január 23.

Meghosszabbított beadási határidő!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársat keres félstátuszú mestervizsga referens munkakörbe.

ISZIIR referenst keresünk!

2018. január 23.

Meghosszabbított beadási határidő!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársat keres félstátuszú ISZIIR referens munkakörbe.

Hogyan maximalizáljam vállalkozásom értékét, miként kerüljem el a buktatókat? - konzultáció

Működő vállalkozások menetében is előfordulhat, hogy nem tud továbblépni, növekedni elsősorban a források hiánya miatt.  Érdemes ezért felkutatni a legkedvezőbb külső forrás bevonásának lehetőségét. 

Az egyik optimális és vonzó opció a kockázati és magántőke befektetések bevonása, hiszen e lehetőségeknek számos előnye van más finanszírozási módokkal szemben is, így a legelterjettebb bankhitellel szemben is. Erről a finanszírozási módról tartunk workshopot a Gazdaság Házában 2018. március 1-jén 9.30-tól.

Ipari telkek az M7 autópálya mellett

Ipari Park szolgáltatások, építési telkek és multifunkciós Vállalkozói Csarnok a Pákozdi M7 Ipari Parkban.

Online hirdetéssel több vevőt - AdWords oktatás

2018. február 21.

Termék, szolgáltatás reklámozása olcsón, hatékonyan! Minősített AdWords szakértővel részleteiben tanulhatja meg az AdWords fiók működését. Milyen kampánytípusok vannak, melyiket mikor érdemes használni? Minimális befektetés - maximális hatékonyság! Bevált technikák, ötletek: 2018. március 22. (csütörtök) 9,00-13,00 óra között a Gazdaság Házában.

Cégek a duális szakképzésről

2018. február 21.

Fontos lenne a vállalati felelősségvállalás erősítése is a szakképzésben: amiatt is, hogy minél több vállalat bekapcsolódjon a tanulók vállalati környezetben folyó képzésébe. A témában körkérdést intéztünk a vállalkozókhoz a duális szakképzésről, a gazdálkodói szerep- és felelősségvállalás jelentőségéről, a tanulófoglalkoztatás gyakorlati nehézségeiről, kapcsolódó megoldási javaslatairól, továbbá a szinte minden iparágat sújtó munkaerőhiányról.

A válaszok teljes terjedelmükben a csatolt prezentációban olvashatók. 

Üzleti kapcsolatépítési programokat kínálunk

2018. február 21.

Több üzleti tárgyalási lehetőséget, programot, export piaci kapcsolatépítést kínálunk a kkv-k számára. Keresse a Gazdaság Házában az Enterprise Europe Network iroda munkatársait.  

Megjelent a februári Gazdasági Kalauz

2018. február 21.

Megjelent a februári Gazdasági Kalauz. Kiemelt témák: a duális szakképzés, valamint az online adatszolgáltatást érintő változások. A két fő téma kapcsán vállalkozók, könyvelők nyilatkoztak az újság olvasóinak. Gazdasági Kalauz

Szintvizsga referenst keres a kamara!

2018. január 23.

Meghosszabbított beadási határidő!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara félstátuszú szintvizsga referens munkakörbe munkatársat keres munkaviszony keretében, részmunkaidős heti 20 órás foglalkoztatással.

MEGHOSSZABBÍTOTT beadási határidő! Tanulószerződéses tanácsadó munkatársat keresünk

2018. január 2.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársat(kat) keres tanulószerződéses tanácsadó munkakörbe.

Tanúsítványt adó kétnapos GDPR adatvédelmi tisztviselői képzés

2018. február 21.

A jogszabály szerint számos cégnél kötelező adatvédelmi tisztviselő kinevezése. Az érintettek részére 2018. március 8-9-én, tanúsítványt adó kétnapos képzést tartunk a Gazdaság Házában.  

Még egy hónapig kérhető a postázás

2018. február 21.

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja és tavaly egyéni vállalkozó sem volt, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól az szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tenni, mint adóazonosító jelet és a születési dátumot tartalmazó kérelmet eljuttatni a NAV-hoz március 19-éig. 

Vállalkozók nyilatkozták az online adatszolgáltatásról

2018. február 21.

2018. július 1-jétől, már a 100.000 Ft áfatartalmat elérő számlák esetében online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség vár a vállalkozásokra. A témában körkérdést intéztünk a vállalkozókhoz, könyvelőkhöz, könyvelőirodákhoz, mivel jár számukra a változás, képesek-e alkalmazkodni az új körülményekhez?

A válaszok teljes terjedelmükben a csatolt prezentációban olvashatók. 

Üzlettulajdonosok figyelem!

2018. február 21.

Az üzlettel rendelkező vállalkozásoknak a fogyasztót érintő információkat jól látható helyen és olvashatóan fel kell tüntetniük az üzlethelyiségben. 

A 7-es asztal

2018. február 21.

A Gazdasági Kalauz most induló rovatában megszólítjuk és teret adunk a fiatal generációnak, ezzel is segítve törekvéseiket, munkájukat és fejlődésüket.