Üdvözöljük a

Használja ki az EEN szolgáltatásait! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Használja ki az EEN szolgáltatásait!

Szerző: Vathy Szonja | 2017. március 8.

A világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózatának tagja működik Székesfehérváron a Gazdaság Házában, az Enterprise Europe Network Közép-dunántúli Regionális iroda.

 

Legfontosabb szolgáltatások a tanácsadások, üzleti rendezvények, kereskedelmi-technológiai adatbázisok. Hangsúlyt kap a személyre-vállalkozásra szabott szaktanácsadás, a képzések, üzleti és partnerkereső rendezvények szervezése. Hetente programajánlót, kéthetente üzleti ajánlatokat, illetve az aktualitásokhoz kapcsolódó pályázati hírlevelet kapnak a feliratkozott cégek.

Az innovációs tanácsadás eredményeképpen a szolgáltatásban részt vett vállalkozások bővíteni tudták cégüket, megújíthatták üzleti stratégiájukat. A Gazdaság Házában működő irodában a vállalkozók információt szerezhetnek számukra fontos külföldi piacokról, megtalálhatják üzleti partnereiket, fejleszthetik cégük innovációs képességeit.

Közvetlenül elérhető az EU üzleti-és innovációs partnerkereső adatbázisa.  A régióból több mint 60 vállalkozás regisztrálta üzleti ajánlatát, ami segíti őket a piaci partnerek megtalálásában. Az EEN egész Európát és Európán kívüli országokat is lefedő hálózatából érkező üzleti ajánlatait és igényeit tartalmazza, melyek a legkülönfélébb ágazatokban nemzetközi üzleti-technológiai partnereket keresnek. A regisztráló cégek partnerkereső szándéka számos országban megjelenik, ily módon nagyobb eséllyel találhatják meg üzletfeleiket.