Üdvözöljük a

Üzleti, technológiai partnerkereső szolgáltatás a Gazdaság Házában | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti, technológiai partnerkereső szolgáltatás a Gazdaság Házában

Szerző: Vathy Szonja

Az Enterprise Europe Network számos lehetőséget ajánl a vállalkozások számára üzleti-technológiai kapcsolatainak kiépítésében. Adatbázisok, közvetlenül Brüsszelből jövő információk segítik a munkát, és ennek eredményeképpen hatékony, gyakorlati segítséget tud adni a vállalkozásoknak. 

Az Enterprise Europe Network egész Európát és Európán kívüli országokat is lefedő hálózatából érkező üzleti lehetőségeket tartalmazza, mindazon cégek ajánlatát és igényeit, melyek a legkülönfélébb ágazatokban nemzetközi üzleti-technológiai partnereket keresnek.

A rendszer kiválóan alkalmas arra, hogy segítsen a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak belépni a nemzetközi piacokra. Az adatbázisba regisztrált cégek partnerkereső szándéka számos országban megjelenik, ily módon nagyobb eséllyel találhatják meg potenciális üzletfeleiket.

Az angol nyelvű, felhasználóbarát rendszer használata térítésmentes. Célunk, hogy a rendszer működtetésével új nemzetközi üzleti-technológiai kapcsolatok kialakítását és bővítését segítsük elő.

Keressen Ön is az üzleti-technológiai ajánlataink között. Keressék az Enterprise Europe Network Közép-dunántúli Regionális Irodáját a Gazdaság Házában.