Üdvözöljük a

A kamara meghirdette a Fejér megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2006 pályázatot | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A kamara meghirdette a Fejér megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2006 pályázatot

Szerző: Buda Csilla | 2006. május 29.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara társkiíróival meghirdette a  Fejér Megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2006. pályázatot. 

A pályázat célja az üzleti kiválóság elismerése, az üzleti kiválósághoz vezető út széles körű megismertetése, elfogadtatása, valamint elismertetése és támogatása.

A Gazdasági- és Közlekedési Minisztérium (GKM)) támogatásával a Közép-dunántúli régióban az üzleti kiválóság terén kimagasló eredményeket elérő, a minőségügyben kiemelkedő teljesítményt felmutató gazdálkodó szervezetek, intézmények tevékenységének elismerése, felkészülés a Nemzeti Minőségi Díj (NMD) követelményeinek teljesítésére.

 

A pályázás előfeltétele előjelentkezési lap beadása.

A pályázat önértékelésen alapul, amelynek elkészítése érdekében a kiírók pályázati felkészítő konzultációt biztosítanak a pályázók számára 2006. augusztus 3-5. közötti időpontban. A pályázat végső beadási határideje: 2006. október 9. hétfő.

Csatolt állományok: