Üdvözöljük a

Az adat a 21. század olaja | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az adat a 21. század olaja

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2018. október 11.

A digitalizáció a legtöbb vállalkozásnak az újabb sikerek világát jelenti, amelyhez folyamatos fejlődés és ismeretszerzés szükséges. Ezt a célt szolgálta a „Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű projekt  DIGITÁLIS KKV NAP-ja, a Gazdaság Házában. 

Több, mint hetven résztvevő, köztük közel ötven vállalkozói érdeklődő vett részt a versenyképesség növelését célzó információs nap rendezvényen, a Gazdaság Házában.  

Manapság már egyértelmű a vállalkozások számára, hogy az, aki nincs jelen az interneten, olyan, mintha nem is létezne. Egy akármilyen honlap azonban ma már kevés, használni kell a digitalizáció eszközeit. Az online marketing számos fortélyáról szólt a szakmai nap: az előadók népszerű témákkal várták a résztvevőket, ösztönözve a vállalkozásokat az online eszközök használatára, az új informatikai megoldások alkalmazására.

A fejlesztéshez elérhető pályázati lehetőségek, kedvezmények tekintetében is információt kaphattak a résztvevők. A szakmai előadások rávilágítottak a kkv-k működését szolgáló megoldásokra, eszközökre, az értékesítési-termelési folyamatok optimalizálására. Bemutattuk a legkorszerűbb digitális eszközöket, technológiákat, amelyek hozzájárulnak a versenyképesség növeléséhez. Megismertettük a vállalkozásokat olyan gyakorlati tudnivalókkal, amelyek a digitális aktív jelenlétet, a digitális értékesítés fejlesztését szolgálják. A rendezvény a résztvevő cégek számára lehetőséget teremtett az informatikai szolgáltatók és termékeik megismerésére, konzultációra.