Üdvözöljük a

Kecskeméten és Budapesten javítják majd a buszokat | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kecskeméten és Budapesten javítják majd a buszokat

2017. szeptember 28.

A kecskeméti székhelyű Autó Univerzál Kft. és a budapesti Stilotruck Kft. javíthatja a Volánbusz Zrt. 191 Volvo autóbuszát, nettó 2 milliárd forint keretösszeg erejéig – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A közbeszerzésen egyedüli ajánlattevőként nyert a közösen indult két cég. A társaságok a kötelező szervizelést, a hatósági vizsgára való felkészítést és a végátvételt, a hatósági vizsga és a környezetvédelmi felülvizsgálat elvégzését, a futójavításokat, a sérülések és a vázszerkezeti javítások elvégzését vállalták.

Kötelező szerviz ez esetben az autóbuszokra a társaság által előírt, javítóműhelyben végzett, a közlekedésbiztonsági berendezésekre, fődarabokra, szerkezeti részekre és rendszerekre kiterjedő, technológia szerinti, megbontás nélküliműködőképességi és állapotvizsgálat, ápolási, és a gyártómű által előírt szervizjellegű karbantartási és diagnosztikai műveletekkel kiegészítve. A hatósági vizsga felkészítés és végátvétel az időszakos műszaki vizsgára és környezetvédelmi felülvizsgálatokra történő előkészítés érdekében ütemezett, az „Autóbuszok hatósági vizsga felkészítés és végátvétel” című technológiai előírás szerint elvégzett megbontással járó állapotvizsgálat, ami ápolási, karbantartási és javítási munkákat is tartalmaz.

 

Forrás: napi.hu Közbeszerzési Értesítő