Üdvözöljük a

Megőrzendő érték | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megőrzendő érték

Szerző: Vathy Szonja | 2018. december 12.

A legfontosabb társadalmi partnerek és vállalkozók jelenlétében mutatta be a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fejér megye gazdasági értéktárát, a Gazdasági Körkép 2018. kiadványát. 

A Gazdasági fórumon a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóság, valamint a Központi Statisztikai Hivatal is közreműködött. Menyhárt Róbert, a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóságának igazgatója a TOP 100+400 vállalkozások tükrében mutatta be Fejér megye 2017. évi gazdaságát. Bakos Norbert, a Központi Statisztikai Hivatal szakmai tanácsadója a 2017-es év, valamint a 2018-es év I. félévének gazdaságát elemezte.

Az évzáró rendezvényen a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Etikus Vállalat Díj és Etikus Vállalkozó Díj elismeréseket is átadott azon vállalkozásoknak, vállalkozóknak, akiknek az üzleti életben tanúsított vállalkozói tevékenysége példamutató, értékrendjük tudatos, társadalmi felelősségvállalásuk és etikus vállalkozói magatartásuk kiemelkedő.

2018-ban Etikus Vállalat Díjat adományozott az Alba-Zöchling Kft., a FEHÉRVÁR TRAVEL Kft. és a Garzon Bútor Zrt. részére. Etikus Vállalkozó Díjat ítélt Golenyák János egyéni vállalkozó, a Golenyák Fa-Barkács Áruház üzletvezető, tulajdonosa számára.