Üdvözöljük a

Modern Gyárak Éjszakája Fejér megyében is | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázatok - Széchenyi 2020 Információk első kézből

Kamarai rendezvények

<< 2018 Január >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
1516
17
18192021
22232425262728
293031    

Modern Gyárak Éjszakája Fejér megyében is

Mitől okos egy okosgyár? Hogyan működik, milyen technikai megoldásokat alkalmaznak benne? Hogyan néz ki az ipar jövője? A negyedik ipari forradalom már a küszöbön áll, itt a lehetőség, hogy az érdeklődők gyakorlatban is megtapasztalhassák a legújabb fejlesztéseket!

A Modern Gyárak Éjszakáján, 2017. november 17-én 16 és 22 óra között mindenki számára lehetővé válik, hogy megismerkedhessen a ma és a közeljövő korszerű, „okos” gyáraival, amelyekben a legmodernebb technológiák segítik a termelést.


A program célja, hogy ez a közvetlen „találkozás” a jövővel segítsen átírni az iparról alkotott idejétmúlt elképzeléseket, iránymutatást nyújtva a kkv-k döntéshozói számára, karrierlehetőséget és jövőképet mutatva az álláskeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

 

Örömteli, hogy Fejér megyéből három vállalkozás is lehetőséget nyújt, hogy az érdeklődök bepillantást nyerhessenek termelésükbe.

 

A Macher Zrt 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult, majd 2016-ban vált Zrt-vé, jelenleg közel 100 főt foglalkoztatva. A Modern Gyárak Éjszakája program során a látogatók itt megismerhetik a kábelek illetve kábel kötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat. Bemutatják az egyedi, és a sorozatban készült termékek gyártási körülményeit is. A Macher Zrt-nél az érdeklődők olyan speciális megmunkálási technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a lézeres kábel megmunkálás, ultrahangos műanyag hegesztés, krimpelés, speciális forrasztás, ponthegesztés; mindezt a válllat saját mérő- és teszt eszközeivel, 3D nyomtatójával, CNC megmunkáló gépével.

 

A program keretében szintén meglátogatható a székesfehérvári Videoton Autóelektronika Kft., mely 23 éves múltra tekint vissza és a kőszárhegyi telephelyű Simon Műanyagfeldolgozó, amely az iparág legmodernebb technológiáit mutatja be.

 

A programról bővebb információ és jelentkezési lehetőség a www.ipar4.hu oldalon található.