Modern Gyárak Éjszakája Fejér megyében is

Mitől okos egy okosgyár? Hogyan működik, milyen technikai megoldásokat alkalmaznak benne? Hogyan néz ki az ipar jövője? A negyedik ipari forradalom már a küszöbön áll, itt a lehetőség, hogy az érdeklődők gyakorlatban is megtapasztalhassák a legújabb fejlesztéseket!

A Modern Gyárak Éjszakáján, 2017. november 17-én 16 és 22 óra között mindenki számára lehetővé válik, hogy megismerkedhessen a ma és a közeljövő korszerű, „okos” gyáraival, amelyekben a legmodernebb technológiák segítik a termelést.


A program célja, hogy ez a közvetlen „találkozás” a jövővel segítsen átírni az iparról alkotott idejétmúlt elképzeléseket, iránymutatást nyújtva a kkv-k döntéshozói számára, karrierlehetőséget és jövőképet mutatva az álláskeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.

 

Örömteli, hogy Fejér megyéből három vállalkozás is lehetőséget nyújt, hogy az érdeklődök bepillantást nyerhessenek termelésükbe.

 

A Macher Zrt 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult, majd 2016-ban vált Zrt-vé, jelenleg közel 100 főt foglalkoztatva. A Modern Gyárak Éjszakája program során a látogatók itt megismerhetik a kábelek illetve kábel kötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat. Bemutatják az egyedi, és a sorozatban készült termékek gyártási körülményeit is. A Macher Zrt-nél az érdeklődők olyan speciális megmunkálási technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a lézeres kábel megmunkálás, ultrahangos műanyag hegesztés, krimpelés, speciális forrasztás, ponthegesztés; mindezt a válllat saját mérő- és teszt eszközeivel, 3D nyomtatójával, CNC megmunkáló gépével.

 

A program keretében szintén meglátogatható a székesfehérvári Videoton Autóelektronika Kft., mely 23 éves múltra tekint vissza és a kőszárhegyi telephelyű Simon Műanyagfeldolgozó, amely az iparág legmodernebb technológiáit mutatja be.

 

A programról bővebb információ és jelentkezési lehetőség a www.ipar4.hu oldalon található.