Üdvözöljük a

Ön mit tart vállalkozása legnagyobb kihívásainak? | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ön mit tart vállalkozása legnagyobb kihívásainak?

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ez év januárjától együttműködik a Budapesti Corvinus Egyetemmel a térség vállalkozásainak fenntartható fejlődéséért és versenyképességük előmozdításáért. A két szervezet e célból olyan közös programokat szervez, amelyek a megye vállalkozásainak a gyakorlatban is hasznosak és versenyképességüket érdemben növelik.

A Budapesti Corvinus Egyetem az előző évben a Székesfehérvári Campusán létrehozta a Gazdaságelemzési és Közpolitikai Kutatóközpontot, amely motorja kíván lenni e kezdeményezésnek. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerve, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hazánk elsőszámú társadalomtudományi egyetemeként jelentősen hozzá tud járulni a megye és a Közép-Dunántúli Régió vállalkozásainak fejlődéséhez, híd szerepet kíván betölteni az egyetem és a helyi vállalkozások között.

 

Az együttműködés célja, hogy a megye gazdasági szereplőinek valós problémáira keressünk érdemi válaszokat. Szeretnénk Önt is felkérni, hogy működjön együtt velünk, és töltsön ki egy rövid kérdőívet arról, hogy mit tart a legfontosabb kihívásoknak az Ön vállalkozása számára. Erre azért van szükség, hogy az egyetem kutatói megismerhessék a Közép-Dunántúli Régió vállalkozásait leginkább érintő nehézségeket és tudáshiányokat, és valós adatokra támaszkodó tanácsokkal segíthessék a helyi vállalkozásokat fenntartható fejlődésükben.

 

A kérdőív itt érhető el: http://uni-corvinus.hu/66209

A kérdőív megnyitásához szükséges jelszó: efop361

 

A kérdőív kitöltése csupán 5-10 percet vesz igénybe, de eredményei érdemben befolyásolják majd a Kutatóközpont tevékenységét, így kulcsfontosságú a fentebb részletezett célok sikeres megvalósításához. A kérdőívet legkésőbb április 30-ig van lehetőség kitölteni.

Együttműködésünk keretében a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hírlevelet is indít az érdeklődők számára, amelyben a vizsgálatok eredményeiről és a projekt szakmai rendezvényeiről beszámol.