Üdvözöljük a

Pályázzon a Magyar Kézműves Remek címre! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázzon a Magyar Kézműves Remek címre!

Szerző: Vathy Szonja | 2018. április 4.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet a „Magyar Kézműves Remek” elismerő cím elnyerésére.

A pályázat célja a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése, a minőségi kézműipari termékek bemutatása, a hazai és külföldi fogyasztók orientálása, a magyar termékek jó hírének öregbítése/javítása. Továbbá a magyar kézműiparban a hagyományőrző vállalkozói kultúra elmélyítése, a kézműves szakma rangjának emelése, a magyar kézművesség turisztikai kínálatának gazdagítása.

 

A pályázat tárgyát képezhetik kézműipari foglalkozás keretében (építőiparban; fémiparban; faiparban; ruházat, textil- és bőriparban; élelmiszeriparban; üveg-, papír-, kerámia- és egyéb iparban) készített – a pályázati célkitűzésnek megfelelő – termékek.

Pályázni Magyarországról, illetve a Kárpát-medenc területéről lehet. Egy pályázó évente maximum két pályázatot nyújthat be a kiírásra.

 

Az eredményhirdetésre és kiállításra az EuroSkills vetélkedő kísérőrendezvényeként kerül sor, 2018. szeptember 26-28. között.

 

A pályázat határideje: 2018. augusztus 3.

 

A pályázati kiírás és a pályázati adatlap az alábbi linkekről letölthető.

Pályázati felhívás

 

Pályázati adatlap

 

További információ www.mkik.hu

 

Fotó: www.mkik.hu