Üdvözöljük a

Pénz, de honnan? Pénzdömping fejlesztésekre! Kezdő kkv-knak is! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pénz, de honnan? Pénzdömping fejlesztésekre! Kezdő kkv-knak is!

Szerző: Vathy Szonja | 2018. szeptember 26.

Pénz, de honnan? Pénzdömping fejlesztésekre! Kezdő kkv-knak is! Piac és Profit konferenciasorozat, roadshow kkv-knak és önkormányzatoknak. Székesfehérvári állomás: 2018. október 25. (csütörtök), 9.30, Gazdaság Háza.

Kamatmentes hitel digitális fejlesztésekre. Kezdő cégeknek is!

Munkaerő-probléma megoldása hatékonyságnöveléssel!

Ingyenes részvétel, csak regisztrációhoz kötött!

 

Miről szól?

Nemrég nyílt meg a 60 Mrd forintos hitelkeret digitális fejlesztésre az MFB-nél. Nincs már fejlődést gátló forráshiány. 

A pénzszerzés legújabb lehetőségeinek bemutatásán túl hangsúlyosan foglalkozunk a fejlesztés irányával. Ami nem más, mint a negyedik – digitális – ipari forradalom diktálta „kényszer”: az információs technológia, és az automatizálás összefonódásából eredő gyártási módszerek és a szervezeti működés gyökeres átváltozása. Új gondolkodásmóddal lehet csak az Ipar 4.0 korszakában versenyben maradni.

 

Az üzleti szektor legnagyobb gondjára, a munkaerőhiányra is csak a digitális transzformációból eredő hatékonyságjavulásban remélhetjük a válaszokat. A családi vállalkozások uralta szektorban emellett hatalmas gonddá lépett elő a generációváltás, cégutódlás is. Minden harmadik családi cég elbukik, ha időben nem készül fel rá.  

 

A Pénz, de honnan? roadshow-n a fejlesztési források, befektetési lehetőségek ismertetésén túl megoldásokat kínálunk a digitalizáció uralta világgal lépést tartáshoz, a munkaerő-problémákra és az eredményes cégutódlásra.

Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk a konferencia tartalmát: kis- és középvállalati, nagyvállalati döntéshozóknak – gyártó cégeknek, agrárvállalkozásoknak, szolgáltató vállalatoknak, önkormányzatoknak, tanácsadó cégeknek, technológiai alapú vállalkozásoknak, startupoknak. 

Témáink

  • Hatékonyságnövelés a cégműködésben. Ipar 4.0. Szemléletváltás.
  • Új hiteltermékek vállalkozásoknak az MFB kezelésében.
  • Finanszírozás az első lépéstől a tőzsdéig.
  • Munkaerő-problémára válasz: a munka hatékonyságának növelése.  A kkv-k fejlesztéseihez rendelkezésre álló források egy csokorban.
  • Vállalkozásfejlesztés kedvező feltételekkel.  Ipar 4.0. Mintagyárak kiemelt projekt.
  • Sikeres cégutódlás. Generációváltás a cégben.   Digitalizálás és hatékonyságnövelés a cégműködésben. 

Meghívott előadók: Andorka Miklós (MAPI), Borbély László (SPA Tudásbázis), Csépány Zsuzsa (Goodwill), Drahos Gábor (Magyarok a Piacon Klub), Lantos Balázs (MFB), Radetzky Jenő (FMKIK), Román Tibor (OTP), SzederkényiZsolt (xFLOWer), Takács Attila (IFKA), Török József (Széchenyi Tőkealap)

 

A konferencián a részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött! 

 

Részletek és jelentkezés az alábbi linkeken:

BŐVEBBEN 

 

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA