Üdvözöljük a

GINOP-8.3.1-16 Mikro- kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitelprogram | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GINOP-8.3.1-16 Mikro- kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitelprogram

A Hitelprogram célkitűzése a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének fejlesztése a KKV-k külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A hitelprogram olyan beruházásokat támogat, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

Kölcsönben részesíthető Végső Kedvezményezettek
 
A Kölcsönt
  • egyéni vállalkozó,
  • gazdasági társaság,
  • szövetkezet
formájában működő vállalkozások igényelhetik, amelyek a Kölcsönszerződés megkötésekor Mikro-, Kis-, vagy Középvállalkozásnak minősülnek.

 

Projektek megvalósítási helye:

 
A Végső Kedvezményezett Magyarországon, a középmagyarországi régión kívül bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe.
 
Minden esetben a Projekt megvalósítás helyszíne számít és nem a Kölcsönt igénylő szervezet székhelye, ezért a Közép-Magyarország régióban székhellyel rendelkező szervezet Projektje is támogatható, amennyiben a Projekt maga a közép-magyarországi régión kívül valósul meg.
 
Saját Forrás:
 
A Saját Forrás minimálisan elvárt mértéke a Projekt elszámolható költségének legalább 10%-a – kivéve használt gépjármű beszerzés, ahol minimum 20 %.

Kölcsön típusa, összege: 
 
Éven túli lejáratú Kölcsön. A készletbeszerzések összes elszámolható költsége nem haladhatja meg a Kölcsön összegének 30%-át.
 
Min. 1 M Ft – Max. 600 M Ft
 

A hitel a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pontokon keresztül igényelhető.

 

MFB pont kereső