Üdvözöljük a

Kamaránk minőségpolitikája | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázatok - Széchenyi 2020 Információk első kézből

Kamarai rendezvények

<< 2017 November >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
1314151617
18
19
20212223242526
27282930   

Kamaránk minőségpolitikája

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Minőségpolitikája 

 

Az FMKIK, a Gazdasági Önkormányzat ideális megtestesítőjeként a gazdálkodó szervezetek, a tagság és partnerei számára a legjobb választási lehetőség az érdekképviseleti szolgáltatói feladatok ellátásában.

Megvalósítása érdekében az FMKIK vezetése és munkatársai elkötelezettek a magas minőségű képzési és szolgáltatási tevékenység nyújtása mellett.

Az FMKIK érdekképviseleti munkája, képzési, szolgáltatási és tanácsadási tevékenysége útján segíti és képviseli a modern vállalkozási kultúra terjesztését annak érdekében, hogy a vállalkozások fejlődő, megbízható, rugalmas és innovatív gazdálkodó szervezetek legyenek.

Az FMKIK tagjai által felmerült és a felnőttképzéssel kapcsolatos fejlesztési igények kielégítése érdekében, a munkáltatók, vevők, munkatársak körében minőségi rendszerben biztosított szolgáltatásokat nyújt. Képzései során segíti a felmerült igények maximális kielégítését személyi és tárgyi feltételek nyújtásával.

Az FMKIK Ügyintéző szervezete professzionális tevékenységgel, tanuló szervezetként, a minőség iránt elkötelezett munkatársakkal támogatja a Gazdasági Önkormányzat - működési alapelveire építkező - céljainak megvalósítását.

Minőségügyi rendszerének hatékony működtetésével, évenkénti felülvizsgálatával és annak folyamatos fejlesztésével kifejezi a Gazdasági Önkormányzat elkötelezettségét a minőség iránt.

 

Alapelvünk Zsolnay Vilmos gondolata:

„A jót mindig jobbal akarom felváltani”

 

Székesfehérvár, 2016. január 5.