Üdvözöljük a

Brüsszeli pályázatok nyomában! - befejeződött a Horizon 2020-as tájékoztató rendzvénysorozatunk | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Brüsszeli pályázatok nyomában! - befejeződött a Horizon 2020-as tájékoztató rendzvénysorozatunk

Szerző: Szabó Anett | 2014. március 18.

Amennyiben szeretne új pályázati lehetőségekről többet tudni? van egy innovatív ötlete? szeretne megjelenni az on-line piacon? pályázna a Horizon 2020 keretprogramban? érdekli a virtuális valóságkutatás? akkor továbbra is keressen minket!

Németh Edina Nemzeti kontaktponttól megismerhettük a Horizon 2020 keretprogram elsőként kiírt ICT pályázatait, melynek jelentős hányadára 2014. április 23-ig lehet pályázni külföldi parntnerekkel. A keretprogram mindhárom pillérében (lásd itt) meghatározók az ICT-t támogató kiírások.

 

A pályázati forrásokon kívül, eddig még sosem biztosított kockázatfinanszírozási forrásokért is lehet indulni a keretprogramban, ahol üzleti angyalok, kockázati tőkebefektetők segíthetnek az innovatív vállalkozásoknak, intézményeknek.

 

A programokon bemutatott előadásokat keresse az Innovácós klub bal menüsor alatt Horizon 2020 menüponban. Közvetlenül elérhető itt.

 

Szeretne aktívan részt venni az Innovációs Klub életében, akkor jelentekezzen hozzánk itt.

 

A projekt, a Nemzetgazdasági Minisztériumnak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával kötött támogatási szerződése alapján nyújtott vissza nem térítendő támogatásból valósul meg. NGM_SZERZ/102/1/2012/Fejer

 

A programon való részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött az on-line regisztrációval vagy e-mailen a anett.szabo@fmkik.hu címen.

Időpont: 2014. 03. 17. 09:00