Üdvözöljük a

Női Klub – Egy lépést az egészségért | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázatok - Széchenyi 2020 Információk első kézből

Kamarai rendezvények

<< 2017 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
16171819
20
2122
23242526272829
3031     

Női Klub – Egy lépést az egészségért

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2017. október 17.

Ha valamilyen egészségproblémája van, vagy ha több sikertelen fogyókúra van Ön mögött, Ha szeretne találkozni olyan nőtársaival, akik hasonló problémával küzdenek, Vegyen részt a Női Klub november 9-i csütörtöki programján, a Gazdaság Házában! A megoldást kínáljuk!

Különböző életkoroknak, életvitelnek megfelelő egészséges étrendi ajánlások, mozgási javaslatok - kötetlen formában, személyre szabottan is. A részvétel térítésmentes.

A program célja: támogató segítséget nyújtani, iránymutatást adni azoknak az elfoglalt nőknek, akik szeretnének egy lépést tenni az egészségesebb életmód felé: apró változtatásokkal, kis fáradsággal eredményeket elérni.  2017. november 9. (csütörtök), 17,00 óra, Gazdaság Háza. A részvétel térítésmentes, de előzetes jelentkezés szükséges.

 

Vendégünk: Horváth-Kuhinkó Vivien fitness  edző, táplálkozási tanácsadó

Az edző – és volt kézilabdázó - maga is küzdött korábban súlyproblémákkal, azonban apróbb változtatásokkal, tudatossággal elérte célját. Saját tapasztalatból tudja, hogy a megfelelő táplálkozás - és némi mozgás - elengedhetetlen ahhoz, hogy testünk úgy alakuljon, ahogyan azt mi szeretnénk. Számos sikerrel büszkélkedhet, különböző korosztályokban: táplálkozási tanácsai és célzott edzései látványos eredményeket produkáltak.   

 

Mikor? 2017. november 9. (csütörtök) 17,00-18,30

Hol?     Gazdaság Háza – Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Kinek? Nőknek, korosztálytól, alkattól függetlenül.

Miért? Támogató segítséget nyújtani, iránymutatást adni azoknak az 

A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy a testünk úgy alakuljon, ahogyan azt mi szeretnénk. Az egészséges életmódra való átállás, nem 1-2 hétig tart, ennek egy életformává kell válnia. Van, aki könnyedén teszi ezt, van, akinek több időt vesz igénybe, hogy minden egészségtelen ételt kiiktasson az étrendjéből. Nem nehéz elkezdeni, csak el kell dönteni! Ez az első lépés, akarni kell... 

Mit tehet egy elfoglalt nő, az egészsége érdekében?

Mi az, ami beleférhet a mindennapokba?

Különböző életkoroknak, életvitelnek megfelelő egészséges étrendi ajánlások, mozgási javaslatok. Iránymutatás, táplálkozási tanácsok, alapelvek – személyre szabottan is.

 

Helyszín:

Gazdaság Háza – Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

 

Háttér:

Időről-időre megjelenik egy-egy divatos diéta, vagy egy újabb táplálkozási irányzat, ami azt hirdeti magáról, hogy az a legjobb mindenki számára, és minden problémát megold. Mégis az a tapasztalat, hogy nincs olyan, ami mindenki számára 100%-ban beválna. Nem képes mindenki alkalmazni az adott szabályokat, nem képes mindenki hirtelen váltani, és hátat fordítani a megszokott táplálkozásmódjának tartósan. Érdemes nyitottnak lenni, tanulni és ihletet meríteni egy-egy irányzatból, de a helyükön kell kezelni őket.

A táplálkozást lehet rosszul és jól is csinálni. A legtöbben belesüllyednek a megszokásokba, és olyan ételhez ragaszkodnak, ami finom és kényelmes, és amit még a szüleik szerettettek meg velük. Sokszor pedig a kulturális gyökerek határozzák meg, hogyan táplálkoznak. Azok csinálják jól, akiknek tudása van, mert a táplálkozás nem egy velünk született képesség, hanem tanulni kell. Ha a szüleink nem tanítottak meg helyesen táplálkozni, akkor nekünk kell utánajárni, és komolyan venni, mert az egészségünk a tét. Meg kell értenünk, hogy a táplálkozás fontos része az életünknek.

A tökéletesen tiszta és egészséges test az előfeltétele a tartós testi-lelki-szellemi egyensúlynak. E nélkül olyan mintha kártyavárat építenénk, ami bármelyik pillanatban összedőlhet. A test ad szilárd alapot a szellemi és lelki fejlődéshez. Fontos, hogy helyesen tápláljuk a testünket. Ha megbecsüljük a testünket, megtanuljuk helyesen táplálni, akkor megteremtjük a harmónia alapjait.  Az egészség megőrzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy legyen elég idő céljaink megvalósítására. 

Helyszín: Gazdaság Háza - fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Időpont: 2017. 11. 09. 17:00 - 2017. 11. 09. 18:30
Jelentkezés határideje: 2017. 11. 07. 16:00