Üdvözöljük a

Megyei versenyző a szakmák olimpiáján | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megyei versenyző a szakmák olimpiáján

Szerző: Vathy Szonja | 2017. szeptember 13.

A 44. WorldSkills versenyre AbuDhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor, 2017 októberében. 

A szakmák olimpiáján egy Fejér megyei versenyző is képviseli hazánkat. Stadler Bence épületasztalos szakmában indul a rangos világversenyen.

„Már hat hónapja készülök az abu dhabui versenyre, amely fizikailag és szellemileg is nagy megterhelést jelent számunkra.  A versenyfeladat egy 2 D-s keret, valamint egy 3 D-s szószék elkészítése. Igyekszem a legjobb tudásommal helytállni a megmérettetésen és bízom benne, hogy kiváló eredménnyel végzek.” – mondta Stadler Bence.

A szakmák, a szakképzés csúcsát szimbolizáló WorldSkills versenyek több mint, hatvanéves múltra tekintenek vissza. A megmérettetés kétévente jelentkezik, és a világ legnagyobb szakképzési és készségfejlesztési eseménye, amely valóban tükrözi a globális iparágat. The Competitors represent the best of their peers and are selected from skills competitions in WorldSkills Member countries and regions. A versenyzők a kortársak legjobbjait képviselik, és a WorldSkills tagországok és régiók versenyzői közül választanak. They demonstrate technical abilities both individually and collectively to execute specific tasks for which they study and/or perform in their workplace.